Nem csak a gyerekeknek nyújt felejthetetlen élményt a párizsi Disneyland

A világ öt legnagyobb vidámparkjának egyike a legkisebbeknek és a nagyobbaknak is életre szóló élményt kínál.
Felejthetetlen élmény kicsiknek és nagyoknak: Eurodisney, a Disneyland Párizs mellett

Párizs mellett találjuk a Disneyland Park és a Walt Disney Studios Park alkotta Disney mesevilágot. Előbbi a klasszikus vidámpark, utóbbi pedig a filmes kulisszatitkokba enged bepillantást. A vidámpark persze nem a hagyományos értelemben vett park, hiszen a tematikus, és kalandos játékok mellett különféle szemkápráztató show-k teszik teljessé a szórakozást. Kicsik, nagyok és családosok egyaránt varázslatos szórakozást találnak a Disney-világban, hiszen a gondosan felépített játékok és érdekességek között akkor is találunk valami lenyűgözőt, ha sosem hallottunk Csipkerózsikáról. És akkor is, ha évtizedekkel ezelőtt hallottunk róla utoljára.

e

Itt a dodgem sem egy sima kisautós játék, hanem egy őrült teadélután a Kalapossal, de ha kevésbé szédítő élményre vágyunk, akkor Mickey egér varázstrükkjeit is megnézhetjük, sőt a Starportban akár magával Dart Vaderrel is fotózkodhatunk. Ha a Star Warsból ennyi nem elég, akár fénysebességgel átszelhetjük az űrt, de persze csak akkor, ha elég magasak vagyunk ehhez a kalandhoz. Ha mindig arra vágytunk, hogy varázsszőnyegen repülhessünk, ahogy Aladdin is tette, most végre ki is próbálhatjuk, hogy a vágy valósággá váljon.

A parkok mellett számos étterem és üzlet is a vendégek rendelkezésére áll, de akadnak külön a látogatóknak fenntartott szállodák is, amilyen például a Disney's Hotel Santa Fe®. Ezek a parkok közelében találhatóak, így már a nyitás előtt szétnézhetünk a boltokban, hogy minél több idő maradjon a játékokra.

Ha Párizsban keresel szállást, itt megtalálod!

További európai vidámparkok pedig itt!

Kapcsolódó cikkek

Készülj nyári programokkal az érettségire! | Nyári gyerektábor 2024

Készülj nyári programokkal az érettségire!

Júliusban és augusztusban vár a táborok tábora! Ami a felnőtteknek a Sziget fesztivál, az a gyerekeknek a PEOPLE TEAM-tábor.

Felejthetetlen élmény kicsiknek és nagyoknak: Eurodisney, a Disneyland Párizs mellett

Nem csak a gyerekeknek nyújt felejthetetlen élményt a párizsi Disneyland

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt emlékezetes lehet az itt töltött idő.