5 meghökkentő dolog, amivel csak Las Vegasban találkozhatsz

A híres Strip és a folyton forgó rulettkerekek mögött a rejtett csodák birodalma várja, hogy rabul ejtse a kalandvágyókat. Ebben a cikkben elmerülünk benne, milyen egyedi látványosságokat tartogat Las Vegas, amelyek gyakran észrevétlenek maradnak a csillogás mögött.
5 meghökkentő dolog, amivel csak Las Vegasban találkozhatsz

A világ legnagyobb órája: A MGM Grand Hotel órája a világ legnagyobb órája, amelynek átmérője 4,5 méter. Az óra a hotel főbejáratánál található, és a mutatók hossza is lenyűgöző: az óramutató 2,5 méter hosszú, a percmutató pedig 3,5 méter hosszú.

A világ legnagyobb aranygyűrűje: A Golden Nugget Casino aranygyűrűje 22 karátos aranyból készült és 4,5 kg súlyú. Az aranygyűrű a kaszinó bejáratánál található, így ott minden játszani érkező megcsodálhatja. Természetesen már maga a kaszinózás és a black jack játék is sajátosan Las Vegas-i élmény, ám ha előbb itthon próbálnánk ki, erre számos online oldal is a rendelkezésünkre áll.

A világ legnagyobb kincsestára: A Caesars Palace kincsestára több mint 2000 értékes tárgyat tartalmaz, beleértve a világ legnagyobb privát gyűjteményét a római aranyérmékből. A kincsestárban található tárgyak között szerepelnek a római korban használt ékszerek, szobrok, festmények és még sok más.

A világ legnagyobb kávéskanna: A Boulder City kávéskannája 6 méter magas és 2,5 méter átmérőjű. A kávéskanna a város központjában található, így a turisták is megcsodálhatják ezt az impozáns darabot.

A világ legnagyobb kártyavára: A The Venetian kártyavára 3,3 méter magas és 9,1 méter hosszú, a kaszinóban találkozhatunk vele.


Kapcsolódó cikkek

Felejthetetlen élmény kicsiknek és nagyoknak: Eurodisney, a Disneyland Párizs mellett

Nem csak a gyerekeknek nyújt felejthetetlen élményt a párizsi Disneyland

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt emlékezetes lehet az itt töltött idő.

Készülj nyári programokkal az érettségire! | Nyári gyerektábor 2024

Készülj nyári programokkal az érettségire!

Júliusban és augusztusban vár a táborok tábora! Ami a felnőtteknek a Sziget fesztivál, az a gyerekeknek a PEOPLE TEAM-tábor.