Készülj nyári programokkal az érettségire!

Idén is eljön a középiskolások utolsó tanítási napja. A bátyád/nővéred most érettségizik, és azt és látod rajta, hogy megfeszül a tanulástól? Mit szólnál hozzá, ha te már magabiztosan készülhetnél erre az időszakra?
Készülj nyári programokkal az érettségire! | Nyári gyerektábor 2024

Vannak ugyanis olyan nyári programok, amelyek nagyban segítenek mind az érettségi, mind a nyelvvizsga, illetve a továbbtanulás szempontjából. Ráadásul annyira szórakoztatóak, hogy észrevétlenül fejlődsz általuk.

A táborok tábora

A PEOPLE TEAM 1991 óta szervezi új generációs táborait, amelyek amellett, hogy segítik a diákok fejlődését, élményközpontúak, ezáltal a látogatók nem tanulásként tekintenek a foglalkozásokra. Bizony, úgy képzeld el a PT táborait, mintha egy nyári fesztiválon vennél részt – amit 7-17 éveseknek szerveznek. Ezek idén nyáron is három turnusban, júliusban és augusztusban érhetők el a kecskeméti helyszínen.

Rajtatok múlik

Utazás, étkezés, szállás biztosított, ha megbeszéled szüleiddel, és egyetértetek. Amennyiben többen – például 18 év alatti testvérek, barátok, osztálytársak – jöttök, akkor kedvezményes részvételi díjra számíthattok (amely SZÉP-kártyával is fedezhető, ezt bátran mondd meg a szüleidnek). Más szülők itt nyilatkoztak egyébként a PT-táborokról.

Angol-, kukta- és informatikatábor, na meg a többiek

Ezúttal is tíz témacsomag és mintegy két tucat téma közül mazsolázhatsz. Fotózz, filmezz, programozz, építs drónt, tanulj angolul, legózz, írj, fess, sportolj vagy táncolj, de az idei PT-újdonságot, az akrobatikatábort is választhatod. Egy-egy turnus hét napja alatt az adott téma ismerőjévé válsz majd. Délutánonként szabad a vásár, így azokkal a fiatalokkal is találkozhatsz, akik tőled eltérő érdeklődésűek, szóval nem gond, ha te a zöld táborba, míg a veled együtt érkező haver a játékteszttáborba megy, nem fogtok elkeveredni. Jó lesz, gyertek! Ide kattintva olvashattok az aktuális szekciókról, emitt pedig a jelentkezési lapot lehet tanulmányozni.

Kapcsolódó cikkek

Készülj nyári programokkal az érettségire! | Nyári gyerektábor 2024

Készülj nyári programokkal az érettségire!

Júliusban és augusztusban vár a táborok tábora! Ami a felnőtteknek a Sziget fesztivál, az a gyerekeknek a PEOPLE TEAM-tábor.

Felejthetetlen élmény kicsiknek és nagyoknak: Eurodisney, a Disneyland Párizs mellett

Nem csak a gyerekeknek nyújt felejthetetlen élményt a párizsi Disneyland

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt emlékezetes lehet az itt töltött idő.