Gamescom 2024 Köln - érdemes kiutazni rá

Újra lesz Gamescom, augusztus végén, Kölnben.
Gamescom 2024 Köln - érdemes kiutazni rá

Mint a karácsonyt, úgy várják minden évben a számítógépes játékok rajongói a Gamescom-ot, ahol végre bemutatkoznak a legújabb generációs számítógépes játékok. A három napos kölni rendezvényen összesen akár 370 ezer fő is megfordulhat.

A 2020-as év azonban a koronavírus következtében egészen másképp alakult: a Gamescom a virtuális térbe költözött, ahol többek közt videókonferenciákkal és online prezentációkkal igyekeztek feldobni az így jóval kevésbé élvezhető eseményt - írja az E-sport magazin.

“Digitálisan is jók vagyuk” - fogalmazott a főszervező, Felix Falk. Láthatólag nem számolt vele, hogy a folyton gép előtt lógó játékosok a Gamescomot éppen annak személyessége miatt szerették.

Az augusztus végi rendezvény hangulatához ugyanis sokaknak hozzátartozott a sorban állás órákon át, hogy aztán a barátaikkal akár 10 percre is kipróbálhassák a legújabb Fifát vagy Call of Duty-t, esetleg szemügyre vegyék a Sony vagy a Microsoft új generációs videókonzoljait.

A rajongók szerint épp abban rejlik a Gamescom igazi hangulata, hogy személyesen átélhetővé teszi a digitális élményeket. Ezt az online rendezvény nem tudta megadni - rótták fel a résztvevők.

Kölni szállások itt!

Miután hazaértél, játssz online!

Kapcsolódó cikkek

A legnépszerűbb macskafajták

A legnépszerűbb macskafajták

Ebben a cikkben megnézzük a legnépszerűbb macskafajtákat, azok jellemzőit, és azt, hogy hol lehet a legjobban keresni egyet.

Komárom-Esztergom megye látványosságai

Top 5 látnivaló Komárom-Esztergom megyében

Mit láthatunk Komárom- Esztergom megyében?

Milyen a svéd oktatás? - skandináv oktatási rendszer, svédországi oktatás, svédországi iskola, magániskola

Svédországban jobban működik az oktatás?

A szülőknek nem gazdagnak kell lenniük, hanem aktívnak.