Hajnövesztés otthon – látványos eredmények rövidtávon

A hajhullásnak számos oka van.
Hajnövesztés otthon – látványos eredmények rövidtávon

Ha a hajnövesztés otthon téma kerül terítékre, laikusként könnyen azt gondolhatnánk, ez alapvető és természetes, hiszen a hajunk magától, csak úgy, semminemű segítség nélkül is nő. Mindez a feltételezés addig állja meg a helyét, amíg valamilyen sajnálatos oknál fogva az egykor dús hajkoronánk intenzív megfogyatkozásával kell szembenéznünk.

A drasztikus hajhullásnak számos oka van, a hormonális változásoktól kezdve, a genetikán keresztül, egészen a túlságosan is rendszeres hajformázási tevékenységekig (hajegyenesítés, hajfestés stb.) A kellemetlen jelenség hátterében gyakran komoly gyulladással járó fertőzés is állhat.

Legyenek egyébként bármik is a generáló okok, a hajnövesztés otthon releváns kérdéssé válik, ha a tükörből már nem az a személy néz vissza ránk, aki egykor. Fontos azonban azzal is tisztában lenni, hogy a hajnövesztés nem megy varázsütésre – ha nem állnak a rendelkezésünkre a minőségi, természetes készítmények, a kísérlet kudarcba is fulladhat.

DHT blokkoló – veszélyesebb, mint gondolnánk!

A DHT blokkoló készítmények alapvetően a férfiakat érintő korai kopaszodást hivatottak enyhíteni. Az erősebbik nem sincs védve a kellemetlen, lelkileg igencsak gyötrelmes jelenséggel szemben, és hasonlóan a hölgyekhez, az uraknál is hormonális változások állnak a háttérben.

A férfiakat sújtó kopaszodásra sok ideig a DHT blokkolók jelentették az egyetlen megoldást. A kutatások azonban világosan rámutattak arra, hogy a szintetikus készítmények jóval többet ártanak, mint használnak. Hosszútávon negatívan befolyásolják a szexuális étvágyat, sőt, impotenciát is okozhatnak. Sajnos ezek a panaszok a tabletták szedése után is megmaradnak.

DHT blokkoló helyett érdemesebb mellékhatásokat és allergiás tüneteket nem okozó természetes készítményeket alkalmazni. A népszerű VARGA Herbal samponok, hajhullás elleni cseppek kizárólag gyógynövényi kivonatokkal érnek el látványos eredményeket. Vitaminokban, ásványi anyagokban bővelkedő termékek ezek, amelyeket hölgyek és urak is bátran használhatnak napi rendszerességgel.

Kapcsolódó cikkek

Avokádó, a gasztrovilág sztárja

Az avokádó diadalmenete

A cikkben az avokádóról lesz szó.

Komárom-Esztergom megye látványosságai

Top 5 látnivaló Komárom-Esztergom megyében

Mit láthatunk Komárom- Esztergom megyében?

Minden, amit tudni akartál a csókról

Minden, amit tudni akartál a csókról

Mit árul el a csókunk? Mit mond a kapcsolatról? A pszichológus, könyvíró csókkutató, Wolfgang Krüger most elmondja...