Nem véletlen lett népszerű ez a férfi fodrászat Budapesten

Van egy olyan budapesti férfi fodrászat, amely az urak ezreinek szakállát vágják le, illetve havonta többszász új vendéget vonz be a profi munkának köszönhetően. A női borbély szalonok ritkák, mint a fehér holló, ám a fővárosban még ilyet is találni, amely ráadásul jó hangulattal, illetve ajándék fogadó itallal várja a kedves kuncsaftokat. De vajon mitől ilyen népszerűek? Cikkünkben erre a kérdésre kerestük meg a választ!
Nem véletlen lett népszerű ez a férfi fodrászat Budapesten

Női borbély szalon felsőfokon

Az említett üzlet azonnal egy bemutatkozó videóval indított, amelynek igazán egyedi hangulata van. A barber shop profi haj- és szakállvágást ígér, ahol minden dolgozó hölgy egy igazi egyéniség. Az árak rendkívül kedvezőek, ráadásul az ingyen fogyasztható ital még kecsegtetőbbé teszi mindezt. Itt nem feledkeztek meg azokról sem, akik már inkább kártyával oldanák meg a fizetést, hiszen 2021. márciusától mindezt bárki könnyedén megteheti.

Sok mindennek köszönheti a népszerűséget az A76 férfi fodrászat. A hölgyek ugyanis mindent megtesznek annak érdekében, hogy minden vendég elégedetten távozhasson. Segítenek eligazodni a stíluson, hogy az urak olyan frizurával térhessenek haza, amivel hosszabb távon is elégedettek lesznek. A siker garantált, nem véletlen, hogy egyre többen érkeznek visszatérő kliensként.

Az A76 szolgáltatásának árai

Az árlistát nem teszik véka alá, bárki számára elérhető, akár a weboldalon, akár a facebook oldalon keresztül. Ezek alapján elmondható, hogy 5.000 Forint alatt megoldható egy hajvágás, amennyiben pedig szakálligazításra is szükség van, az összeg akkor sem éri el még a 8.000 Forintot sem. Egy férfi hajvágás ugyanis 4.800 Forint, míg ez szakállvágással együtt 7.500 Forintba kerül. Emellé jár a sör és a whiskey, amit mindenki ajándékba kap, ha igénybe veszi a barber shop szolgáltatásait.

Milyen véleménnyel vannak eddig az üzletről?

Az interneten fellelhető oldalakon szinte csak és kizárólag pozitív véleményeket olvasni. A google értékelése alapján 4,8 csillagot érdemel az A76 barber shop. Negatív iromány szinte alig van, sőt, a gyengébb értékelések nagy részéhez még szöveget sem írtak. Így erre alapozni nem is érdemes. Elmondható tehát, hogy az A76 egy megbízható, igényes, és elegáns szalon, ahol egy kis időre bárki királynak érezheti magát.

Az oktogoni fodrász szalon

Az Oktogonnál található üzlethez az Andrássy úton kell végig menni, egészen a Rózsa utcáig, majd egy bal kanyar után már meg is lehet pillantani a barber shopot. Betérve egy kicsit olyan érzése lehet az embernek, mintha egy romkocsmába lépett volna be, azonban ez annál sokkal igényesebb és persze tisztább terület. Az elektronikus zene és a fények igazán hangulatossá varázsolják a helyet, ahol csak és kizárólag hölgyek veszik kezelésbe az érkező vendégeket.

A hajmosáshoz egy vaslépcsőn kell felmenni, ahol egy kicsit másmilyen az összhatás, azonban még így is teljesen beleillik a képbe. A mennyezeten boltíves megoldással dolgoztak, amit egy kis fémmel tettek sokkal látványosabbá.

A móriczi fodrász szalon

Ami pedig a Móricz Zsigmond körtéren található barber shopot illeti, itt rögtön kettő szalon található egymás mellett. A bal oldalon egy Barber Queens Red feliratú, a jobb oldalon pedig egy hagyományos Barber Queens üzletet találni. Előbbibe betérbe egy AK-47-es géppuskát találni a falon, ahonnan gránátok lógnak, míg a pultokat különleges, katonai ládákból alakították ki. Mindez a tulajdonosnak köszönhető, aki igazán szereti az egyediséget és a meghökkentő dolgokat. Emellett úgy gondolja, hogy a military stílus, könnyebben bevonzza a férfi vendégeket az egyes helyekre.

Mitől lettek tehát sikeresek az A76 szalonok?

Biztos, hogy sokat jelent az, hogy ez nem egy hagyományos barber shop. Itt kizárólag hölgyek dolgoznak, a foglalás során ráadásul azt is ki lehet választani, hogy a kuncsaft kinél vágatná le a frizuráját. Emellett a vendégváró ingyen ital, a különleges hangulatú kialakítás mind-mind hozzátesz az A76 fodrász szalonok sikeréhez. A kedvező árak, illetve a könnyű elérhetőség mellett, minden szolgáltatást igénybe vevő vendég garantáltan elégedetten távozik az helyszínről.

Trükkök, amit érdemes ellesned a fodrászodtól

Kapcsolódó cikkek

Milyen a svéd oktatás? - skandináv oktatási rendszer, svédországi oktatás, svédországi iskola, magániskola

Svédországban jobban működik az oktatás?

A szülőknek nem gazdagnak kell lenniük, hanem aktívnak.

Avokádó, a gasztrovilág sztárja

Az avokádó diadalmenete

A cikkben az avokádóról lesz szó.

Nyugdíj előtakarékosság: tippek szakértőktől

Nyugdíj előtakarékosság: tippek szakértőktől

A személyes preferenciáinknak megfelelő nyugdíj előtakarékosság megválasztása a legfontosabb lépés az időskori anyagi biztonságunk megteremtésében.