Melltartó, köntös, női alsó

A Tchibo webáruház melltartó kínálatából válogattunk.
Melltartó, köntös, női alsó - Tchibo webáruház

Kényelmes, puha fehérneműkkel teljesen más a közérzet, nyáron pedig a melegebb időjárás miatt különösen fontos, hogy a legalapvetőbb darabok kellemes, bőrbarát anyagokból készüljenek – mindez pedig a hálóruhákra is igaz, hiszen egy pihentető éjszaka után sokkal jobban indul a nap! A Tchibo webáruház heti ajánlatában épp ezért mindent megtalálunk a fentiek közül, a nyárhoz illő, szép pasztelles árnyalatokban!

Főleg reggel és este, de egy otthon töltött lustálkodós nap során is bármikor jó szolgálatot tehet egy csinos, térdig érő köntös, melynek lágy esésű anyaga kellemesen öleli körül a testet. Az S (36/38) és XL (48/50) méretek között kapható köntöst kívül zöld alapon fehér pöttyök díszítik, belső oldala pedig zöld-fehér csíkos, így mindenhonnan nézve különleges és csinos megjelenést biztosító darab, amelynek bőségét megkötővel szabályozhatjuk, két nagyméretű zsebében pedig folyamatosan magunknál tarthatjuk például a telefonunkat!

Három színben (fekete, fehér és zöld) kapható a variálható, spacer kosaras melltartó, amely kétféleképpen viselhető: a megszokott módon, vállon, vagy az állítható hosszúságú pántokat variálva nyakba akasztós megoldással is – így többféle felsőhöz is ideális megoldást jelent! Különösen könnyű, lélegző kosarai spacer anyagból készültek, az oldalsó részeknél finom, hálós anyaggal. Az optimális tartást merevítő, és power mesh részek biztosítják, háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórészével pedig garantált a mindig tökéletes illeszkedés!
A selymesen fénylő, puha microtouch anyagú, elöl zárható push-up melltartó (fehér és zöld színben kapható) a mélyen kivágott trikók és felsők alatt gondoskodik majd arról, hogy mindig különösen szép dekoltázst mutathassunk: varrás nélkül előformázott kosaraiban bedolgozott push-up párnák találhatók, birkózó fazonú hátrésze pedig puha, hálós anyagból készült. A pántok természetesen ezen a melltartón is állítható hosszúságúak, hogy mindig tökéletesen kényelmes viseletet biztosítsanak.

A fenti két melltartóhoz színben passzoló megoldás a brazil alsó 2 darabos szettben, amely fehér és zöld színekben kapható, hátul ugyanazzal a finom, hálós betoldással, amely a melltartók hátsó részén is felbukkan. A selymesen fénylő microtouch anyagú alsókban pamut lépésbetét gondoskodik a kényelemről, elöl pedig apró masni díszíti őket. Az alsó XS (32/34) és L (44/46) méretek között kapható!

Puha microtouch anyagból készült a memória kosaras melltartó is, amely minden mellformához tökéletesen igazodik, merevítőjével és háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórészével pedig optimális illeszkedésről és kényelemről gondoskodik egész nap. A rózsaszínben kapható melltartón természetesen a pántok is állíthatók, így teljesen szabadon állíthatjuk be a legkényelmesebb megoldást! Ezen a darabon elöl láthatjuk a hálós betoldást, a merevítők alatt és a két kosár között – itt ráadásul egy apró masni is díszíti a melltartót!

Még több fehérnemű és alsó itt:
https://www.tchibo.hu/nappali-fehernemuk-c400069645.html

Kapcsolódó cikkek