Sansin mosószer - bio, öko, vegán, magyar

Kapható a dm üzletekben!
Sansin bio mosópor, azaz mosógél - öko mosópor, vegán mosópor

Egy indián közmondás szerint a földet nem az apáinktól örököltük, hanem az unokáinktól kaptuk kölcsön – ez pedig azt jelenti, hogy nem csak lehetőségünk, de sokkal inkább kötelességünk, hogy megőrizzük annak állapotát. A Sansin mosószer gyártói azt vallják, hogy a környezetvédelem nem csak a fogyasztók, de a gyártók felelőssége is!

Néha egészen kis dolgokkal is hozzá tudunk járulni a vegyszermentes élethez vagy ahhoz, hogy minél kevesebb környezetterhelő anyagot juttassunk a természetbe. Már olyan egyszerű apróságok is sokat jelenthetnek, mint például, hogy képesek vagyunk-e változtatni az olyan berögzült szokásainkon, mint a mosás.

Miért kell odafigyelni a mosásra?

A hagyományos tisztítószerek tele vannak olyan vegyületekkel, amelyek szennyezik ívóvíz bázisainkat, ami pedig hosszú távon nem csak súlyos betegségek kialakulásához vezethet - bőrirritációk, gyomorpanaszok, májkárosodás – de a szennyezett vízzel való öntözés a gabonatermesztésre is káros hatással van. A tisztítószerekben található foszfátok és nitrogén is kimondottan káros az élővizeink minőségére, azok ugyanis könnyen felhalmozódhatnak, és nagymértékű algásodáshoz vezethetnek – ami pedig negatív hatással van a vízi élővilágra, hiszen elvonja a vízből az oxigént.

Elég a hagyományos műanyagokból!

Az EU éves műanyag hulladék termelése 20 millió tonna, amelyből mindösszesen csak 14%-ot hasznosítunk újra. A műanyag hulladék nagy része pedig a tengereinkben vagy folyóinkban köt ki. A Sansin munkatársai azt vallják, hogy ez nem mehet így tovább, mert ha így haladunk, akkor megöljük a bolygót! Ezért hosszú idő és elhivatott munkával olyan gyártási folyamatot fejlesztettek ki, amely alkalmas arra, hogy újrahasznosított HDPE regranulátumból is rendkívül szép flakonokat állítsanak elő. (Itt érdemes megjegyeznünk, hogy a vállalkozás vezetői kiemelkedően fontosnak tartják az újrahasznosítás promótálását, ezért felelős társadalmi szereplőként jó példát kívánnak mutatni az iparág valamennyi szereplője számára.)

Ars poetica: Nature, Future & You.

A Sansin munkatársainak – tudatos vásárlóként, családos és gyerekes emberként – teljesen természetes, hogy a környezet védelme mellett a gyermekeik és szeretteik egészsége a legfontosabb! Ezért a márka alapvető célkitűzése, hogy minimális legyen annak környezeti lábnyoma, illetve, hogy a nullához közelítsen a termékek egészségügyi kockázata. Mit jelent ez a gyakorlatban? Az első és legfontosabb: egészségtudatos és környezetbarát termékeket gyárt, a teljes körű fenntarthatóságra és a megújuló erőforrások tudatos használatára törekszik.

Vegan Society igazolás

A Sansin Vegan Society minősítéssel rendelkező termékek – így a Sansin termékcsalád számos tagja is - azzal a küldetéssel rendelkezik, hogy csökkentse a környezeti terhelést, valamint minimalizálja a hétköznapi életünkben előforduló szintetikus és káros anyagok felhasználását – ami azt jelenti, hogy a Vegan Society logóját viselő termékek állatkísérlet mentesek és vegánok, megkövetelik a génmódosított összetevők jelölését, ezek és az előállításhoz használt ipari segédeszközök esetében sem engedik az állati eredetű összetevők felhasználását.

Kapcsolódó cikkek

Legnépszerűbb varrógép márkák

Legnépszerűbb varrógép márkák

Számos különböző típusú varrógép áll rendelkezésre.

Egy újabb német road movie - 25 km/h - Féktelen száguldás

25 km/h - Féktelen száguldás

Nézhető, jó film volt ez a road movie.