Karácsonyi ajándékok - gondold ki időben!

Karácsony közeledtével a boltok polcain már november elején megjelennek a különféle díszek, ajándékok, édességek, melyek mind az ünnepre koncentrálódnak. A legszebb ajándék mégsem a megvásárolt, hanem a kézzel készített apróság, ehhez hoztunk most néhány ötletet!
Kézzel készített karácsonyi ajándékok - karácsonyi ajándék ötletek 2023 - karácsony 2023 - karácsony 2024

Karácsonykor a hála, szeretet és béke kellene, hogy körbelengjen bennünket. A családdal együtt töltött békés időszaknál nincs csodásabb, azonban az ajándékok így is nagyon fontosak. Ezzel mutatjuk meg szeretteinknek, hogy gondoltunk rájuk és egy kedves gesztust teszünk feléjük.

Nem kell azonban a legdrágább ajándékokat megvásárolni, hiszen saját kezűleg is készíthetünk apróságokat, melyek egyáltalán nem bonyolultak.

1. Anyukáknak: egy befőttesüveg-váza.

Egy szép befőttesüveg színesre festése után (egy fotónak kihagyva helyet) a fényképet belülről a helyére illeszthetjük. Egy másik megoldás lehet az is, hogy az üveget teljesen befújva, a fényképet kívülről ragasztjuk rá, esetleg valamilyen szép keretet készítve annak.

2. Apukáknak: sörösrekesz, dekorációval felturbózva

Apa kedvenc italát, rekeszben megvásárolva könnyen el tudjuk készíteni ezt az ajándékot. Nincs másra szükség csak színes kartonpapírra, ollóra, ragasztóra és zseníliadrótra.

3. Nagypapáknak: házipapucsba rejtett édességek

A házipapucs és a papa kedvenc édességei megvásárlása után már csak rajtunk múlik, hogy milyen szépen és látványosan tudjuk elhelyezni a finomságokat.

4. Nagymamáknak: láb- és kézlenyomattal mintázott fali tányért

Temperába lépve, illetve abba mártva tenyerünket, ilyen ötletes képet tudunk varázsolni egy fehér, falra akasztható tányérra.

5. Párunknak: saját készítésű kép, keretben

Fiúknak, lányoknak egyaránt jó ajándék lehet egy egyedi készítésű kép. Egy tetszőleges keret megvásárlása után már csak fantáziánkra lesz szükség ahhoz, hogy hogyan illesszük bele az előhívott fotót.

6. Testvéreknek: bögre, amin a neve szerepel

Alkoholos filctollra lesz mindössze szükség, mellyel olyan formában írjuk fel testvérünk nevét, ahogyan csak szeretnénk.

Ezek az ajándékok tökéletes választások lehetnek az örömszerzésre, hiszen szívvel-lélekkel készülnek.

Kapcsolódó cikk:

Így kell helyesen becsomagolni az ajándékot, ha futárral küldjük

Kapcsolódó cikkek

Melltartó, köntös, női alsó - Tchibo webáruház

Melltartó, köntös, női alsó

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.

Útmutató ipari mosogatógép választásához

Útmutató ipari mosogatógép választásához

Ez lehet az ideális megoldás a vendéglátóhelyek számára.