Adez: a Coca-Cola új itala

Bemutatjuk a Coca-Cola új italát, az Adez italsorozatot.
Adez: a Coca-Cola új itala


Az Adez egy 1988 óta létező márka, Argentínában, melyet mára már a Coca-Cola birtokol. Az ital hozzáadott cukor nélkül készülő, tejmentes gyümölcslé, mely többféle ízben kapható (pl. mandula, mangó, kókusz) és számos vitamint tartalmaz.

Simon Harrison, a CCEP GB marketing igazgatója elmondta: A fogyasztók egyre inkább tudatosan táplálkoznak, és fontos számukra, hogy ismerjék a táplálékok összetevőit.

Az italt 250 ml-es csomagolásban készítik, legömbölyített, könnyen szállítható és visszazárható palackban, a vásárlók nagyobb komfortérzetére törekedve.

"Tudjuk, hogy a vásárlók olyan funkcionális italokat is keresnek, amelyek remek ízeket produkálnak, ezért az Adez G bevezetése lehetőséget ad a kiskereskedőknek, hogy megfeleljenek a fogyasztói keresletnek."

Magyarországon is kaphatóak a Coca-Cola által forgalmazott finom és friss italok, a kólán kívül. Ilyen például a Fuzetea, amely a teaízek különféle keverékeiből áll. Kapható például citrom, citromfű, hibiszkusz vagy mangó ízben is, és az egyik legnagyobb pozitívuma, hogy zero cukros változatban is megvásárolható.

Kapcsolódó cikkek