Starwars férfi pizsama, fiú pizsama - Tchibo

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Starwars férfi pizsama, fiú pizsama - Tchibo webáruház

A szintén flexibilis elektronikus dobkészlet összesen hét tányérból és két beépített hangszóróból áll, és pedálok, valamint dobverők is tartoznak hozzá. A különféle kísérőritmusok és demódalok ennél az eszköznél is megkönnyítik a gyakorlást, ráadásul a fejhallgató csatlakozónak köszönhetően olyankor is nyugodtan gyakorolhatunk, amikor egy igazi dobkészletet csapkodva számítanunk kellene mások rosszalló tekintetére. A dobkészletet nem elég laptophoz vagy számítógéphez csatlakoztatni, a hozzá tartozó kábellel üzemeltethető, hálózatról. Amennyiben pedig éppen nem használja, a készlet egyszerűen feltekerhető és helytakarékosan tárolható.

Férfi ruhák

Hamarosan érkezik a Star Wars legújabb epizódja – az igazi rajongók számára pedig még az éjszakák is ennek jegyében telhetnek, de persze nem a pihenés rovására, hanem épp ellenkezőleg! Az S-től XXL méretig kapható férfi pizsama és a 110/116-tól 170/176 méretig kapható fiú hosszú ujjú pizsama egyaránt a népszerű filmekre utaló nyomott mintát visel, így tökéletes választás azoknak a rajongóknak, akik már tűkön ülve várják a soron következő filmet! A tiszta pamutból készült single-jersey anyag és a nadrágok rugalmas derékrésze kellemes viseletet biztosít éjszakára. A felnőtt, fekete-szürke felsőrészből és fekete nadrágból álló szetten ezt raglánujjak, a gyerek szetten pedig (szürke felsőrész, sötétkék, apró nyomott mintás nadrággal) az alsón és a felsőn is rugalmas, bordás kötésű szegélyek fokozzák tovább a pihentető éjszaka érdekében.

Napközben sem kell lemondani a kedvenc karakterek viseléséről: a fiúknak hosszú ujjú felsőt, a férfiaknak pedig szürke pólót szerezhetünk be a kínálatból, hogy a Star Wars mintájú pizsamában töltött éjszaka után ugyanilyen stílusú darabokban folytathassák a napot. A sötétkék fiú felső tiszta biopamutból álló, a melírozott szürke férfi póló pedig tiszta pamutból álló single-jersey anyagból készült, elöl pedig mindkét darabon nagyméretű, nyomott „STAR WARS” felirat található. A gyerek póló 110/116-tól 170/176 méretig, a férfi pedig S-től XXL-ig kapható.

A rajongók számára a nap indításához is találunk megfelelő eszközt: az R2D2 ébresztőóra a filmekből jól ismert hűséges robotot mintázza, aki ebben az esetben a felkelésben lehet majd a segítségükre. A háttérvilágítással ellátott futurisztikus kék digitális LC kijelző 24 órás kijelzéssel mutatja az időt, órát és percet is jelezve, emellett a kis ébresztő a ma már megszokott szundi funkcióval is rendelkezik, hogy akkor is segítsen, ha csak „még néhány perc” kell ahhoz, hogy a célszemély kipattanhasson az ágyból.

Írásunk a Férfinet közreműködésével készült.

Kapcsolódó cikkek

Minden, amit tudni akartál a csókról

Minden, amit tudni akartál a csókról

Mit árul el a csókunk? Mit mond a kapcsolatról? A pszichológus, könyvíró csókkutató, Wolfgang Krüger most elmondja...

Gamescom 2024 Köln - érdemes kiutazni rá

Gamescom 2024 Köln - érdemes kiutazni rá

Újra lesz Gamescom, augusztus végén, Kölnben.