Hogyan öltöztessük fel divatosan a mobilunkat?

A telefontartó ma már nem csak egy eszköz, ami segít megvédeni a telefonunkat, hanem egy stílusos kiegészítő is.
Így öltöztessük fel a mobilunkat!

Ha igazán, de igazán divatosak szeretnénk lenni, akkor a sztárok példájából okulva nekünk is szükségünk lesz arra, hogy ne csak magunkat, hanem a telefonunkat is valami divatos csomagolásba burkoljuk. Esetünkben ez a ruhát jelenti, a mobiltelefonnál pedig a telefontokot.

Éppen ezért célszerű néhány telefontartó beszerzése, hiszen ezekkel mindig aktualizálhatjuk a telefont a megjelenésükhöz illően. Ez persze nem azt jelenti, hogy minden egyes pólónkhoz válasszunk egy tökéletesen passzoló darabot, hanem inkább azt, hogy szemezgessünk a különféle stílusok közül, hogy legyen választási lehetőségünk.

Így például szerencsés megoldás, ha az iPhone tok készletünk tartalmaz egy világosabb és egy sötétebb darabot, egy komolyabb és egy bohókásabb példányt. Ha persze szeretjük a glamúrt és a sikkes ruhákat, akkor elengedhetetlen egy feltűnőbb színű vagy formájú, vagy egyszerűen csak csillogó darab beszerzése. Amennyiben mindenünk az elegancia, akkor válasszunk egy letisztultabb darabot, illetve egy bőrhatású tokot, ami jól mutat majd a kosztüm, öltöny mellett. A hétvégi kiruccanásokhoz viszont egy vadabb, merészebb telefontok lesz a biztos megoldás.

Persze nem árt, ha nem felejtjük el a tokokat cserélni, hiszen elég furcsán veheti ki magát, ha egy komolyabb üzleti megbeszélésre egy répát rágcsáló nyuszi formájú vagy egy obszcén felirattal ellátott telefontartóban visszük be a mobilunkat.

Kapcsolódó cikkek