Konyhai eszközök, edénykészlet, klopfoló, evőeszköztartó, borsörlő - A Tchibo webáruház kínálatából böngésztünk

Konyhai termékek vannak most a Tchibo ajánlatában.
Konyhai eszközök, edénykészlet, klopfoló, evőeszköztartó, borsörlő - A Tchibo webáruház kínálatából böngésztünk


A minden tűzhelytípuson használható 6 részes, helytakarékos edénykészlet a kis méretű konyhákban jöhet különösen jól. Ezt a különleges kialakítás biztosítja, amivel használat közben a szilikonos szélű üvegfedők biztosan helyezkednek el az edényeken, használaton kívül azonban lehajtott füleikkel éppen jól elhelyezhetők bennük: így a teljes szett egymásba helyezve tárolható. A fedők szilikonos széle a kíméletes tárolás mellett a halkabb használathoz is hozzájárul. Az edények kiváló minőségű nemesacélból készültek, többrétegű, szendvics kialakítású aljjal, amely gondoskodik a gyors és egyenletes hőeloszlásról, amivel energiatakarékosabb módon készíthetjük el kedvenc ételeinket.

A színváltós bögre azoknak szól, akiknek mindenképp szükségük van az első reggeli kávéjukra ahhoz, hogy neki tudjanak indulni a napnak. A hidegen fekete díszítésű bögre a forró kávéval feltöltve vidám színekbe borul, hogy már a látványa is üdítően hasson! A minőségi porcelánból készült, 400 ml-es bögre színes felirata már a reggelek szuperhőseinek szól, akik biztosan előbújnak majd az álmos maszk mögül, ha magukhoz vehették a napindító meleg italt!
A kínálatban feltűnnek a főzéshez profi módon értő Joseph Joseph márka termékei is, amelyek gondos tervezésükkel és praktikusságukkal minden konyhatündér számára jól jönnek majd! A JJ multifunkciós klopfoló nem is egy, hanem négy eszköz egyben: egyik oldala klopfoláshoz, másik ellapításhoz van kialakítva, miközben maga a fej remekül használható mozsártörőként is – a nyél másik vége pedig egy citromfacsaró. A mosógépben tisztítható eszköz fém felületei rozsdamentes acélból készültek, így sokáig használhatjuk majd az összes funkcióját!

A JJ műanyag vizespalack számlálóval azoknak lehet a segítségére, akik szeretnének egészségesebben élni, és ehhez egyik lépésként elegendő vizet fogyasztani. Az ütésálló (és így edzőterembe is nyugodtan elvihető) palack fedelében integrált számlálórendszer található, amely minden feltöltéskor új pöttyöt jelenít meg, gyakoribb vízfogyasztásra motiválva a tulajdonost! A 600 ml-es palack mosogatógépben is tisztítható, a fedelét azonban külön, kézzel kell megtisztítani.

A JJ evőeszköztartó fiókba három méretben található meg a kínálatban: a kicsi és a nagyméretű verziókban lépcsőzetes elrendezéssel helyezhetők el az evőeszközök, így jobban kihasználható a rendelkezésre álló hely a fiókokban, miközben a tartalmuk jól átlátható lesz, a rajtuk található szimbólumoknak köszönhetően pedig gondolkodni sem kell majd, hogy mit hová tegyünk. A késtartó betét esetén pedig összesen 9, maximum 23 cm hosszúságú kést tárolhatunk benne. A csúszásgátló alsó oldallal rendelkező fiókbetétek legalább 7,5 cm magas fiókok esetén használhatók.


Többfunkciós eszköz az olajzöld színű 3 az 1-ben konyhai mindenes is, ami szilikonból készült, és használható fröccsönésgátlóként és edényalátétként is, ráadásul, mivel 230 °C-ig hőálló, újra felhasználható alátétként is a sütőben például pizza sütéséhez. Az edényekre fröccsönésgátlóként helyezve a rajta található lyukak biztosítják a gőz távozását, így a sültek különösen ropogóssá válhatnak – emellett felhajtható is, így szabad rálátást biztosít az alatta készülő ételre. A mindenes emellett félbehajtva, helytakarékosan, és egyenes oldalán megtámasztva stabilan tárolható.

A BODUM dupla só- és borsőrlő egyszerre biztosít helyet a sónak és a borsnak, így e két fontos asztali fűszer mindig könnyen elérhető lesz majd. Két átlátszó tartályában elkülönítve tárolhatók a fűszerek, a hozzáférést pedig a klasszikus őrlő mozdulattal biztosított: egyik irányba tekerve az egyik, másik irányba tekerve pedig a másik őrlőszerkezet dolgozik majd. A dupla őrlőben természetesen bármilyen fűszer elhelyezhető, minden esetben biztosított a teljesen elkülönített tárolás!

A hetente változó kínálat mellett van ún. állandó kínálat is a Tchibo webáruházban, ami konyha témában itt érhető el.

Kapcsolódó cikkek

Gamescom 2024 Köln - érdemes kiutazni rá

Gamescom 2024 Köln - érdemes kiutazni rá

Újra lesz Gamescom, augusztus végén, Kölnben.

Szívbarát élelmiszerek

Ezt a 7 élelmiszert ki ne hagyd, ha fiatalon akarod tartani a szíved!

Nem újdonság, hogy „az vagy, amit megeszel”. Így a szív elöregedését is le lehet lassítani, ha ezeket az élelmiszereket beiktatjuk az étrendünkbe, azaz rendszeresen fogyasztjuk!