Pandora stílusú eljegyzési gyűrű jellemzői

A tökéletes eljegyzési gyűrű megtalálása kiemelten fontos a lánykérés kapcsán. Minden vőlegény azt szeretné, ha menyasszonya arca ragyogna a gyűrű láttán, s szívesen viselné az ékszert. Ezért a legtöbb férfi rengeteg időt tölt az eljegyzési gyűrű kiválasztásával. Számos ékszer közül válogathatnak a vőlegények. A legnépszerűbbek egyik a Pandora stílusú eljegyzési gyűrű. Cikkünkből ezt a típust ismerhetitek meg.
Pandora stílusú eljegyzési gyűrű jellemzői

A Pandora stílusú eljegyzési gyűrű különlegessége

A Pandora ékszerek, különösen a gyűrűk izgalmas formákat és megjelenést tartogatnak. Amennyiben egyedi és kézzel megmunkált eljegyzési gyűrűt szeretnél vásárolni, a Pandora tökéletes! Lássuk a Pandora gyűrűk további jellemzőit!

· díszíthetik drágakövek, de édesvízi gyöngyök is

· értékesebb (gyémánt) és cirkónia vagy kvarc változatokat is találunk

· minden dizájn ragyogóan nőies

· megjelennek a természetes és mértani formák

· különféle nemesfémek és fémötvözetek közül választhatunk

A fentiekből is látható, hogy a Pandora kollekciók igazi változatosságot kínálnak.

Pandora gyűrű kollekciók

Ha érdekelne egy pandora stílusú eljegyzési gyűrű webshopból, alapanyagát tekintve 14 karátos arany és ezüst termékeket is találsz. A legizgalmasabb dizájn azonban a Shine és a Rose kollekcióhoz kötődik. Ezeket mutatjuk be most!

Pandora Shine

A Pandora Shine kollekció gyűrűi fémötvözetből készülnek. Tartósságukat egy palládium bevonat adja. Kívül pedig 18 karátos arany futtatásnak köszönhetik csodás sárga színüket. Ezeket az eljegyzési gyűrűket a különleges – akár szögletes vagy korona alakú – formák és a finom kőberakások jellemzik.

Pandora Rose

A vöröses-rózsaszínes Rose kollekció eljegyzési gyűrű választéka az érzéki és ragyogó hölgyek kedvence. A mesés színvilágot a rose gold bevonat adja, maga az ékszer pedig tartós fémötvözetből készül. A kollekció a következő szempontból is vonzó:

· több szoliter gyűrű közül is választhatunk, akár színes kövekkel

· a gyűrűk díszítése tűzzománc virág is lehet

· nagy a formaválaszték: nyitott, csavart, fonott, korona, pavé és végtelenjel gyűrű is elérhető

Szinte nincs olyan elképzelés, mely nem található meg a Pandora stílusú gyűrűk Rose kollekciójában.

Összegezve: A Pandora stílus eljegyzési ékszerek nagy választékát kínálja. Tökéletes megoldás azoknak, akik hátrahagynák a klasszikus formákat, s a feltűnőbb, érzékibb vagy bohémebb gyűrűket részesítik előnyben.

Kapcsolódó cikkek