Uralkodó táska divat: ezeket szeretik a férfiak

Ehhez azonban arra van szükség, hogy mindig ügyeljen az adott kiegészítő állapotára, ha kell, akkor szerezzen be újat belőlük. Amennyiben ennek éppen most jött el az ideje, akkor nem árt megnézni a legújabb trendeket.
Uralkodó táska divat: ezeket szeretik a férfiak

Ebben a cikkben az uralkodó táska divatot mutatjuk be, hogy mik azok, amiket jelenleg a férfiak előszeretettel vásárolnak maguknak.

Prémium márkás táskák előtérben

A Bellroy egy ausztrál cég, amelyek minőségi táskákat, pénztárcákat, valamint egyéb kiegészítőket gyárt. A cég 2010-ben jelent meg a piacon, azóta azonban világszerte hatalmas elismerésre tettek szert. Az alapítók és a tervezők folyamatosan azon vannak, hogy olyan termékeket alkossanak meg, amik nemcsak elegánsak, hanem maximálisan funkcionálisak, emellett kompakt mérettel és súllyal rendelkeznek. Az első termékük egy vékony pénztárca volt, a Slim Wallett, amely már az első pillanattól kezdve hatalmas népszerűségnek örvendett. Azóta is a Bellroy egyik legismertebb és legkedveltebb kiegészítője.

A kiváló minőségű anyagból készült táskák és pénztárcák gyártásához prémium bőrt és innovatív technológiával készült textíliákat alkalmaztak. Kiemelten ügyelnek az ergonómiára, valamint a praktikus tárolási lehetőségekre, illetve a stílusos megjelenésre. Az egyedi megoldások, mint például a kártyatartók és a külön rekeszek a készpénznek a gyártó alapvető elemeivé váltak.

A Bellroy termékpalettája az évek során nem kis mértékben bővült, így mára már számos stílusban és kivitelben találhatunk magunknak igényes táskákat. A hátizsákok között az egyik legnépszerűbb az Apex változat, amelynek megalkotása során tíz év tapasztalatát gyűjtötték össze és használták fel. Az extravagáns változat vízálló nejlonból, valamint elsőosztályú bőrből készült. Egy olyan tartós darab, aminek a kapcsán a cég nem véletlen döntött úgy, hogy a szokásostól eltérően 10 éves garanciát vállal rá. Számtalan zsebe, intelligens megoldása van, aminek köszönhetően teljesen szétbontható, így használható kisebb és nagyobb méretben egyaránt.

Hétvégi táska, ami mindent elrejt magában

Külföldön vagy belföldön tervezzük a hétvégét, mindegy, ugyanis a Weekender Black mindegyik esetben megállja a helyét. Ahogy azt a brandtől megszokhattuk, ez is tökéletes belső elrendezéssel rendelkezik, amihez gyorsan hozzáférhető külső zsebek tartoznak, így a legfontosabb dolgokhoz azonnal hozzáférhetünk. Különlegessége a leszerelhető vállpánt, valamint a párnázott bőr fogantyú, ami kényelmes szállítást tesz lehetővé. Remekül passzol az ember kezébe, ahogy maga az egész újrahasznosított szövetből gyártott táska. Nem piszkolódik, könnyű tisztán tartani, ami egy kirándulás esetén amúgy is kulcsfontosságú szempont lehet. A méreteinek hála ráadásul pont passzol a repülőgépekre kézipoggyászként, hiszen a fej fölött lévő tároló helyiségben kényelmesen elfér a maga 30 literes nagyságával.

Kapcsolódó cikkek

Melltartó, köntös, női alsó - Tchibo webáruház

Melltartó, köntös, női alsó

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.

Férfi papucs

Férfi papucs

Hiányzik a gardróbodból egy jó minőségű bőr papucs, ráadásul strand papucsod sincs?