Férfi papucs

Hiányzik a gardróbodból egy jó minőségű bőr papucs, ráadásul strand papucsod sincs?
Férfi papucs

Egy kényelmes és praktikus, jó minőségű budmil férfi papucsra minden férfinak szüksége van.

Viszont nem mindegy, hogy milyen stílusú, anyagú és fazonú az adott papucs, hiszen íratlan szabályai a papucsviselésnek is vannak.

Tépőzáras férfi papucsok

A tépőzáras férfi papucsot még a 90-es évek hagyta ránk örökül, nagyon sokáig háttérbe szorult, majd néhány éve újra letarolta a piacot. A tépőzáras papucs nagy előnye, hogy állítható méretű, ezért a széles lábfejjel megáldott férfiak is előszeretettel viselik, anyagának köszönhetően pedig az uszodában is megállja a helyét.

Bőr férfi papucs

A papucsvásárlásnál az egyik legfontosabb szempont, hogy milyen alapanyagból készült, a másik pedig, hogy milyen a talprész kialakítása.

Egy valódi bőr papucs felüdülés a forró nyári napokon, hiszen nem izzadunk bele, és kellő szellőzést biztosít lábunknak. A minőségi bőr férfi papucsot szinte bárhova felveheted, legyen az egy vasárnapi plázázás, könnyed esti séta vagy esti grill parti.

Egy kényelmes férfi papucsnál hangsúlyos a talprész kialakítása, hiszen egész tartásodat meghatározza, ami gerinced egészségéért is felel.

Természetesen, mint a legtöbb lábbelinél itt is tartsuk szem előtt, hogy tökéletesen talpunk méretéhez illő darabot válasszunk, hogy ne csúszkáljon benne a lábunk. Esztétikai okai is vannak a megfelelő méret kiválasztásának, mégpedig az, hogy nem kelt túl igényes benyomást, ha lábujjaink vagy sarkunk lelóg a talprészről, hiszen az egész megjelenésünket derékba törheti. Ugye ti is láttatok már ilyet?

budmil férfi papucs

Hiányzik a gardróbodból egy jó minőségű bőr papucs, ráadásul strand papucsod sincs?

Akkor itt az ideje, hogy ellátogass a budmil weboldalára és megtaláld az ideális darabot!

A budmil kínálatában találhatók utcai papucsok, bőr papucsok, vicces mintájú papucsok, de még nagyméretű papucsok is.

Vízpartra válassz inkább egy jó minőségű flip-flopot, ami jól bírja a vizet, válassz színben hozzáillő úszó shortot, és élvezd a rád szegeződő női tekinteteket!

Hétköznapi outfitjeidet koronázd meg egy gyönyörű csokoládébarna vagy elegáns fekete darabbal, amihez a chino nadrág, a farmer short, az egyszerű póló, de még a mintás ing is tökéletesen illeni fog!

Ha kiegészítőid színeit összehangolod, például a papucsod színét öved, karórád vagy táskád színével, a várt hatás nem marad el.

Légy magabiztos akkor is, ha nyitott lábbelit viselsz!


Összegzés

Nézz körül a budmil weboldalán, és vadászd le álmaid papucsát!

Kapcsolódó cikkek

Férfi papucs

Férfi papucs

Hiányzik a gardróbodból egy jó minőségű bőr papucs, ráadásul strand papucsod sincs?

Melltartó, köntös, női alsó - Tchibo webáruház

Melltartó, köntös, női alsó

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.