Könnyed alkalmazást kínál a járólap szintező

A takarékosság, a barkácsolás öröme és a szakemberhiány miatt sokan vannak, akik maguk látnak neki bizonyos otthoni felújítási munkálatok elvégzésének.
Könnyed alkalmazást kínál a járólap szintező

A burkolás, csempék és járólapok lerakása némi lelkesedéssel, pici hozzáértéssel és a megfelelő járólap szintező alkalmazásával könnyen megoldható. Ha professzionális felszerelés és kiváló minőségű alapanyag áll rendelkezésre, akkor nehéz rossz munkát végezni. Amennyiben az alapfelület előkészítése megvan, a többi már gyerekjáték. A kezdő hibák kiküszöbölésére pedig a járólap szintező szolgál, amivel öröm lesz dolgozni.

Ékes járólap szintező rendszerek

A piacon és a szakemberek körében az ékes járólap szintező rendszerek a leginkább keresettek. Több típusuk van, ezért csak óvatosan a kiválasztással. A kis TLS-BASIC és nagy TLS-PRO csempeszintező termékek a méreteikben eltérnek egymástól, ezért az elemeik egymással nem felcserélhetők. A felépítésük viszont azonos. A készlet áll egy ajtótámaszszerű, háromszög alakú ékből, valamint talp elemekből és egy fogóból. A talpak egyszerűen behelyezhetők a lapok alá, majd a kiemelkedő fül részbe helyezhető be az ék maga, amit a fogóval lehet megfelelően beszorítani. A járólap szintező segítségével a munkálatok, valamint a száradás során történő anyagmozgások maximálisan kiküszöbölhetők.

Egyéb járólap szintező típusok

A jól bevált és kedvelt ékes rendszereken túl, a csavaros típusok azok, amik még nagy sikerrel bevethetők. Ezeknek van egy újrafelhasználható járólap szintező válfaja, aminél a talp egy fémszál, ami könnyedén kiszedhető utólag a ragasztó megkötése után, így a termék épen marad. A TLS-TORNADO és TLS-HURRICANE járólap szintező ezzel szemben szintén egy külön talp részből és az arra csavarható fejből épül fel. Az alkalmazása voltaképpen az előzőekhez hasonló, csak itt elég kézzel megszorítani óvatosan a terméket, hogy a járólapok szintbe kerüljenek. Többnyire a közepes, 40x40 cm-es és ennél nagyobb méretű, valamint vékony csempékhez ajánlott a járólap szintező bevetése. Amennyiben pedig nyújtott, tehát téglalap formájú elemekről van szó, akkor megéri többet behelyezni a stabil tartásért.

Kapcsolódó cikkek

Minimalista elegancia: akril konyhai frontok

Minimalista elegancia: akril konyhai frontok

A belsőépítészet világában a minimalista elegancia koncepciója egyre népszerűbb.

Szálcement a modern építészetben

Szálcement a modern építészetben

Az alábbi cikkben azzal foglalkozunk részletesebben, hogy a szálcement a modern építészetben manapság minek köszönheti egyre nagyobb népszerűségét.

4 csíranövény, amit érdemes kipróbálnod!

4 csíranövény, amit érdemes kipróbálnod!

A brokkoli csíra és a retek csíra is népszerű manapság.