Könnyed alkalmazást kínál a járólap szintező

A takarékosság, a barkácsolás öröme és a szakemberhiány miatt sokan vannak, akik maguk látnak neki bizonyos otthoni felújítási munkálatok elvégzésének.
Könnyed alkalmazást kínál a járólap szintező

A burkolás, csempék és járólapok lerakása némi lelkesedéssel, pici hozzáértéssel és a megfelelő járólap szintező alkalmazásával könnyen megoldható. Ha professzionális felszerelés és kiváló minőségű alapanyag áll rendelkezésre, akkor nehéz rossz munkát végezni. Amennyiben az alapfelület előkészítése megvan, a többi már gyerekjáték. A kezdő hibák kiküszöbölésére pedig a járólap szintező szolgál, amivel öröm lesz dolgozni.

Ékes járólap szintező rendszerek

A piacon és a szakemberek körében az ékes járólap szintező rendszerek a leginkább keresettek. Több típusuk van, ezért csak óvatosan a kiválasztással. A kis TLS-BASIC és nagy TLS-PRO csempeszintező termékek a méreteikben eltérnek egymástól, ezért az elemeik egymással nem felcserélhetők. A felépítésük viszont azonos. A készlet áll egy ajtótámaszszerű, háromszög alakú ékből, valamint talp elemekből és egy fogóból. A talpak egyszerűen behelyezhetők a lapok alá, majd a kiemelkedő fül részbe helyezhető be az ék maga, amit a fogóval lehet megfelelően beszorítani. A járólap szintező segítségével a munkálatok, valamint a száradás során történő anyagmozgások maximálisan kiküszöbölhetők.

Egyéb járólap szintező típusok

A jól bevált és kedvelt ékes rendszereken túl, a csavaros típusok azok, amik még nagy sikerrel bevethetők. Ezeknek van egy újrafelhasználható járólap szintező válfaja, aminél a talp egy fémszál, ami könnyedén kiszedhető utólag a ragasztó megkötése után, így a termék épen marad. A TLS-TORNADO és TLS-HURRICANE járólap szintező ezzel szemben szintén egy külön talp részből és az arra csavarható fejből épül fel. Az alkalmazása voltaképpen az előzőekhez hasonló, csak itt elég kézzel megszorítani óvatosan a terméket, hogy a járólapok szintbe kerüljenek. Többnyire a közepes, 40x40 cm-es és ennél nagyobb méretű, valamint vékony csempékhez ajánlott a járólap szintező bevetése. Amennyiben pedig nyújtott, tehát téglalap formájú elemekről van szó, akkor megéri többet behelyezni a stabil tartásért.

Kapcsolódó cikkek

A mobilgarázsok széleskörű felhasználhatósága

A mobilgarázsok széleskörű felhasználhatósága

A mobilgarázs vagy másnéven lemezgarázs horganyzott fémlemezből készült garázs, ami könnyen összeszerelhető, illetve szétszerelhető. Ebben az oktató jellegű cikkünkben bemutatjuk, hogy mennyi féle problémára jelenthet egyszerű megoldást egy lemezgarázs.

Miért megtérülő befektetés a nyílászáró csere?

Miért megtérülő befektetés a nyílászáró csere?

Lakásfelújítás során nem mindig szoktunk gondolni arra, hogy a nyílászáró csere milyen jelentős hatással lehet mind a komfortunkra, mind a pénztárcánkra.