Cserepeslemez tetőfedés - Milyen árakon oldható meg?

Azok, akik modern megoldást keresnek a tető befedésére gyakorta választják a cserepeslemezeket. Ez az anyag nagyon sok előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Ha éppen felújítás vagy építkezés előtt állunk, akkor érdemes átgondolni ezt a lehetőséget is.
Cserepeslemez tetőfedés - Milyen árakon oldható meg?

Milyen előnyös tulajdonságokkal rendelkezik a cserepeslemez?

A hagyományos cseréppel ellentétben a cserepeslemez nem tud megrepedni és nem törik. Ha egy jégeső közeleg, akkor is jobban ellen áll a környezeti kihívásoknak, mint egy hagyományos cserép. Ezek a lemezek egyedi méretben is kérhetők, így teljesen az igényeinkhez mérten tudjuk megrendelni a szükséges anyagokat a tető befedéséhez. Az egyedi méret igen előnyös, hiszen nem keletkezik hulladék, nem kell eltárolni a megmaradt lemezeket, így nem foglalja a helyet sem. A lemezeket sokkal ritkábban kell cserélni, mint a hagyományos cserepeket, így nagyon sok pénzt spórolhatunk meg. A lemez könnyű, így a tetőszerkezet sem tud olyan gyorsan megrongálódni, hiszen a tetőfedő anyag kevésbé terheli meg.

Milyen árakon vásárolható meg?

Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen árakon mozognak most a cserepeslemezek, akkor egyszerűen kattints az aceltrapezlemez.hu linkre! Általánosságban elmondható, hogy a lemezeket 3590 és 3690 Forintos négyzetméter árakon vásárolhatjuk meg színtől függően. Érdemes azonban a gyártótól egyenesben megrendelni, hiszen így jóval kedvezőbb az ára és a szállítást is meg tudják oldani az ország egész területén. Ha nem szeretnénk házhozszállítást kérni, akkor az ország 5 pontján is átvehetjük a telephelyeken.

Mit kell tudni még a cserepeslemezről?

Ezek a lemezek 0,4 és 0,5 milliméter vastagság között vásárolhatók meg. A lemezeket minden esetben cink alapú felületvédelemmel látják el és egy műanyag bevonat is kerül rá az időtállóság érdekében. A cserepeslemezek amellett, hogy méretre vágathatók egy nagy egybefüggő elemet képeznek, amely által maga a tető sokkal erősebb és merevebb lesz. A lemezeket nagyon könnyű felhelyezni és sokkal kevesebb szakértelem kell a megvalósításhoz, mintha cseréppel dolgoznánk. Egy ügyesebb kezű tulajdonos talán még saját maga is képes lehet a lemezek felhelyezésére, bár a gyártók mégis inkább azt javasolják, hogy bízzuk ezt szakemberre. A gyors telepítés után egy igen esztétikus tetőt kapunk, amely vetekszik a cseréppel. A tisztítása is sokkal könnyebb, mint a cserépé és sok esetben maga az esővíz is elegendő ahhoz, hogy ne kelljen vele sokat bajlódni.

Hol lehet és érdemes használni a cserepeslemezeket?

A cserepeslemezeket használhatjuk tetőfedő anyagként családi házaknál, ipari és mezőgazdasági épületeknél, műemlék-jellegű épületeknél és még templomoknál is.

A cserepeslemez egy igen időtálló és költséghatékony megoldása a tetők befedésének, így felújításkor vagy építkezéskor gondoljunk erre a megoldásra is.

Kapcsolódó cikkek

A nyílászáró csere jótékony hatásai - Komfort, biztonság és energiahatékonyság

A nyílászáró csere jótékony hatásai - Komfort, biztonság és energiahatékonyság

Az ablakok tulajdonképpen otthonunk szemei, amelyek segítenek a külvilággal való kapcsolódásban és lehetővé teszik a természetes fény beáramlását otthonunkba.

4 csíranövény, amit érdemes kipróbálnod!

4 csíranövény, amit érdemes kipróbálnod!

A brokkoli csíra és a retek csíra is népszerű manapság.