Túraruházat, esőkabátok az egész családnak

Az időjárás néha igazán kiszámíthatatlan, azonban a megfelelő ruházattal és kiegészítőkkel felszerelkezve nyugodtan indulhatunk útnak.
Túraruházat, esőkabátok, női felső, női kabát

Az időjárás néha igazán kiszámíthatatlan, azonban a megfelelő ruházattal és kiegészítőkkel felszerelkezve nyugodtan indulhatunk útnak. A Tchibo webáruház heti ajánlata segít abban, hogy mindent beszerezhessünk, amire szükségünk lehet, hogy minden körülmények között felkészültek lehessünk, és sose érhessen minket kellemetlen meglepetés: esőkabátok, softshell dzsekik és nadrágok, esernyők, gumicsizmák közül válogathatunk az egész család számára!

A sötétkék színben kapható női softshell dzseki a maga szélálló, víztaszító és lélegző anyagával igazi aduász a kínálatban, hiszen bármilyen időben jól kihasználható! A rugalmas külső anyag – amely max. 3.000 mm vízoszlop nyomásnak is ellenáll – szabad mozgást biztosít, miközben környezetbarát ecorepel® impregnálásának köszönhetően a dzseki szennyeződéstaszító is. A puha, meleg dzseki két oldalsó zsebében elférnek a legfontosabb apróságaink, a húzózsinórral állítható bőségű kapucni pedig könnyedén levehető róla. A sok pozitív tulajdonság mellett a külső megjelenésre sem lehet panasz, hiszen a karcsúsított szabásvonal, és a rugalmas hátsó betoldás, valamint az enyhén hosszabbra szabott hátrész mind abban segítenek, hogy ez a praktikus darab csinossá is tegye a viselőjét!

A türkiz színben kapható kapucnis, kötött polárfelső hűvösebb időben jöhet igazán jól, hiszen puhán bolyhozott belső oldalával optimális hőszigetelésről gondoskodik. Ezt segíti elő a magasan záródó gallér az állvédős cipzárral, valamint a kapucni is. A lélegző anyagból készült felsőn két bevágott, cipzáras zsebbe helyezhetjük el kulcsainkat és egyéb apróságainkat. A normál szabásvonalú, sportos felső divatos megjelenését erősítik a rajta dekorációként megtalálható, bőrhatású elemek is.

Rózsaszín mikropolárfelsőt is találunk a kínálatban, amely a kötött, türkiz verzióhoz hasonlóan lélegző, hőszigetelő anyagból készült és a nedvességet is jól elvezeti. Az állvédős cipzárral rendelkező felsőt bőrhatású, divatos elemek dobják fel, és két oldalsó zsebet is találunk rajta, ami főleg kisebb tárgyak számára alkalmas megoldás. A hátul lekerekített aljú, normál szabásvonalú felső könnyen kezelhető és gyorsan szárad, így esztétikus és praktikus darab is egyben, ami nagyon jól jöhet a változékony időjárású napokon.

A polár anyagú felsők mellett találunk a kínálatban különösen puha, magas pamuttartalmú kapucnis felsőt is, amelyet bármivel jól kombinálható sötétkék színben vásárolhatunk meg. A cipzáron és a vállrészen található divatos, bőrhatású elemek, a kapucni belső oldalán pedig tengerészcsíkos minta díszítik ezt a puhán bordázott belső oldalú darabot, amelynek szegélyei a derékrészen és az ujjak végén szintén bordázott anyaggal biztosítják a kényelmet. A kapucni bőségét zsinórral szabályozhatjuk, így teljesen magunkhoz alakíthatjuk a divatosan laza, kényelmes darabot bármilyen helyzetben!

A világosszürke softshell kabát a dzseki hosszabb megfelelője, amely a rövidebb, sötét színű fazonhoz hasonlóan szélálló, víztaszító és lélegző, impregnálásának köszönhetően szennyeződéstaszító anyagból készült, így rugalmasságának hála rendkívül szabad mozgást tesz lehetővé. Emellett a vízállósága is azonos, hiszen ez a darab is 3.000 mm vízoszlop nyomásnak áll ellen. A karcsúsított szabásvonalú kabát belső oldalán puha, kontrasztszínű hálós bélést találunk, kívül pedig két zsebfedős zsebet, valamint húzózsinórokat mind a derékbőség, mind a kapucni bőségének állításához. A kabátnak még az ujjszegélyét is állíthatjuk, húzózsinórok helyett patentos megoldással, így biztos, hogy mindig igazán kényelmesen érezzük majd magunkat benne.

Ha kifejezetten az eső ellen keresünk védelmet, akkor a virágmintás, összehajtható esőkabátot válasszuk, amely a softshell anyagú darabok jó tulajdonságait (víz- és szélállóság, szennyeződéstaszító impregnálás és lélegző anyag) is magában hordozza, ugyanakkor kifejezetten az esősebb napokon praktikus extra képességei is vannak! Ilyen például a vízhatlan elülső cipzár, vagy épp az, hogy olyan helytakarékosan összehajtható, hogy a saját oldalzsebének megfelelő méretben tárolhatjuk, amikor épp nincs rá szükségünk. Ezen kívül ez a kabát is hálós béléssel, valamint szabályozható bőségű derékrésszel és kapucnival rendelkezik, így a hatékony eső elleni védelem mellett kényelmes megoldás is egyben!

Ha tetőtől talpig szeretnénk vízhatlan darabokat ölteni magunkra, akkor gumi bokacsizmát is vásárolhatunk, méghozzá szintén sötétkék alapon virágos, vagyis az esőkabáthoz tökéletesen passzoló mintával! A kényelmes fel- és levételt biztosító rugalmas betoldások, a kivehető fedőtalp, valamint a rugalmas, profilozott járótalp mellett jó pont jár azért is, mert az eső elleni védelemről a rugalmas betoldásoknál is gondoskodtak – így a legzivatarosabb időben is száraz lábakkal vészelhetjük át a napot.

Az esőkabát, és a gumi bokacsizma mintája köszön vissza az automata táskaernyőn is, amely egyetlen gombnyomással nyitható-zárható, így szükség esetén bármikor pillanatok alatt előkaphatjuk. A szélbiztos (vagyis kifordulás esetén is könnyen visszahajtható) esernyő soft-touch markolata kényelmes fogást biztosít, szelesebb időben pedig a rugalmas hordozópánt is jól jöhet, amellyel a csuklóra akaszthatjuk az ernyőt, így biztos nem viszi majd el az erős szél sem, a hozzá járó védőtokban pedig biztonságosan tárolhatjuk egy igazán zsúfolt női táskában is!

Ha nem elsődleges szempont a kis méret, akkor a kínálatban megvásárolhatjuk a kék színű, kifordítható esernyőt is, amely több helyet foglal ugyan, de cserébe olyan a kialakítása, hogy összecsukva a külső, addig esővel érintkező része kerül belülre, éppen ezért nem vizezi össze a ruhánkat vagy autónkat. A speciálisan megoldott nyitási-zárási megoldás miatt ráadásul jóval kevésbé helyigényes, mint egy klasszikus ernyő, így ideális akkor, amikor olyan helyen szeretnénk gyorsan kinyitni, vagy bezárni, ahol kevés hely áll a rendelkezésünkre: például autóba, vagy buszba való beszálláskor – így a lehető legkevesebb ideig leszünk védtelenek az esőtől.

A praktikus kiegészítők mellett közel sem értünk még a ruházati darabok végére, hiszen például chino nadrágokat is találunk a heti ajánlatban, ráadásul softshell anyagból készülteket! Mind a női (7/8-os hosszúságú), mind a férfi nadrág bézs színben kapható, és ecorepel® impregnálással kezelt, így víz és szennyeződéstaszító is! Mindkét modell normál szabásvonalú, és 4 zsebes fazonú: két farzseb a hátsó részen, és két elülső zseb található rajtuk, valamint övbújtatók a derékrészen. Ezek a nadrágok remek megoldást jelentenek a hűvösebb, esős napokon, hiszen amellett, hogy egy sor praktikus tulajdonsággal bírnak, mégis kellemes megjelenést biztosítanak, így akár a munkahelyre is nyugodtan viselhetjük őket!

A chino nadrágok mellett parka kabátokat is találunk mind férfi, mind női fazonban a kínálatban, ráadásul fiatalabb fiúknak való méretet is választhatunk belőle! A női parka esőkabát sötétkék színben érhető el, és a kínálatban eddig felsorolt előnyök teljes arzenálját vonultatja föl magában, úgy mint vízhatlanság, szélállóság, lélegző kialakítás, vagy épp szennyeződéstaszító impregnálás és 3.000 mm vízoszlop nyomásnak való ellenállás. A normál szabásvonalú darab emellett húzózsinórral állítható bőségű derékrésszel, és szintén zsinórral állítható bőségű, elrejthető kapucnival és két bedolgozott első zsebbel is rendelkezik.

férfiak számára funkcionális parka kabátot találunk, amely 3.000 helyett már 5.000 mm vízoszlop nyomásnak áll ellen, és további extra funkciókkal is rendelkezik: a modern hatású, funkcionális parka fazonhoz kiváló minőségű, 3 rétegű laminálás tartozik, az elülső kétutas cipzár pedig vízálló kialakítású, a felső részén állvédővel ellátva. Elöl két patentgombos zseb és egy rejtett mellzseb is található a kabáton – ezekben könnyen elfér a telefon vagy a pénztárca is. Emellett a kabát ujjszegélyei tépőzáras pánttal állíthatók megfelelő méretűre.

A felnőttek mellett a gyerekek számára is találunk stílusos, mégis kényelmes darabokat a heti ajánlatban: fiúknak az olíva parkával, lányoknak pedig a sötétkék ballonkabáttal okozhatunk örömet a tavaszi időszakra. Mindkét kabát ellenáll 3.000 mm vízoszlop nyomásnak, emellett lélegző, szélálló anyagból készültek, legombolható kapucnival! A fiú parkán állvédős cipzár, a lányka ballonkabáton pedig szaruhatású gombok zárják a felsőt, utóbbi modell esetén ráadásul könnyű fel- és levételt biztosító tatbélést találunk az ujjaknál, és tiszta pamutból készült bélést a kényelem érdekében.

A teljes kínálatban egy sor további darabot találunk a legkisebbek számára ideális, színes esőnadrágoktól kezdve a vidám, színváltós esernyőig, éppen ezért érdemes kattintás után alaposan átböngészni az összes lehetőséget! További gyerekruhák, gyerekdivat itt, női divat itt, női kabátok itt.

Kapcsolódó cikkek

Mit kell tudni egy traktor használata előtt?

Mit kell tudni egy traktor használata előtt?

A mezőgazdaságban, mindegy, hogy kis vagy nagy területről van szó, mindig jó szolgálatot tehet egy traktor.

Legnépszerűbb varrógép márkák

Legnépszerűbb varrógép márkák

Számos különböző típusú varrógép áll rendelkezésre.

A legnépszerűbb rozé bortípusok

A legnépszerűbb rozé bortípusok

Míg a vörösborhoz ugyanabból a szőlőfajtából származó szőlőt kell használni, mint a rozéhoz, a folyamat a rozénál sokkal másabb.