Philips Hue, az okos világítás

5 tipp a Philips Hue élményekre.
Philips Hue, az okos világítás

Az okos eszközök beférkőztek az életünkbe, hiszen nagyon kényelmes lehetőségeket biztosítanak, amire a ma, rohanó emberének szüksége is van. A Philips Hue szintén egy ilyen okos eszköz, mégpedig egy intelligens otthoni okos világítás. A Philips Hue lehetőséget biztosít az otthoni fényeink csoportosítására és akár a távolból történő irányítására. Az okos telefonra letöltött applikáció segítséget nyújt, a lámpatestek fényszínének és fényerejének irányításában. Ezeket lehet időzíteni, sőt a hangvezérlés is lehetséges, hiszen össze lehet hangolni különféle zenékkel, vagy éppen játékokkal is. Ezek a fényforrások vezeték nélkül csatlakoznak a Philips Hue Bridge-hez, amelyet csak az otthoni kapcsolattal szükséges összekötnünk. A cikkben 5 olyan okos megoldás kerül felsorolásra, amely maximális élményt jelenthet bárki számára.

Otthoni filmélmények a Philips Hue-val

Tévézni sokan szeretnek. Néha bele is képzeljük magunkat egy-egy film jelenetébe, vagy arra áhítozunk, hogy bárcsak ott lennénk az adott helyszínen, ahol a film főszereplője, vagy főszereplői. Nos, a Philips Hue majdnem megvalósítja ezt az álmunkat, hiszen a Philips Hue világításrendszere szinkronban működik az aktuálisan nézett filmmel. Milyen jó is lenne a tengerben búvárkodni, mint ahogyan a filmben látható szerelmes pár is teszi. Míg nézzük a filmet, a Philis Hue okos eszköz alkalmazása a zöld vagy a kék szín kiválasztásával, a tévé köré vetítődik, így olyan érzésünk lehet, mintha mi is a film részesei lennénk, mintha az álmaink válnának valóra.

Intelligens vezeték nélküli világítási rendszer

A Philips Hue, a ZigBee LightLink-en alapul. Ez egy biztonságos, megbízható technológiájú és alacsony áramfelvételű rendszer, amelyet folyamatosan fejlesztenek és folyamatosan új tulajdonságok jellemeznek. A Philips Hue rendszer más ZigBee alapú rendszerekbe is könnyedén integrálható.

Philips Hue okos Led fényforrások és lámpák

A Phiplips Hue rendszer életre keltésében nagy szerepet játszanak a LED fények is, hiszen élénk és különleges fényt biztosítanak az otthonunkban és éppen olyat, amilyet szeretnénk, hiszen nem csak lüktetnek, villognak és színt váltanak, hanem akár fel, vagy le is szabályoznak.

Biztonságot nyújt

A Philips Hue rendszere biztonságot is nyújt, nem csak akkor, ha otthon tartózkodunk, hanem a távollétünkben is, hiszen a rendszer életszerű fényeket imitál az otthonunkban, így ez elrettentheti az esetleges hívatlan látogatókat.

Hangokkal vezérelt fények

A Philips Hue még erre is lehetőséget biztosít, hiszen nem is kell semmilyen kapcsolóhoz nyúlnunk, a saját hangunkkal is vezérelhetjük a fényeket. A lámpát nem csak fel - és lekapcsolhatjuk, hanem a fényerősséget is lehet erősíteni és tompítani, de még a színek váltására is van ily módon lehetőség.

Kapcsolódó cikkek

Szívbarát élelmiszerek

Ezt a 7 élelmiszert ki ne hagyd, ha fiatalon akarod tartani a szíved!

Nem újdonság, hogy „az vagy, amit megeszel”. Így a szív elöregedését is le lehet lassítani, ha ezeket az élelmiszereket beiktatjuk az étrendünkbe, azaz rendszeresen fogyasztjuk!

Milyen a svéd oktatás? - skandináv oktatási rendszer, svédországi oktatás, svédországi iskola, magániskola

Svédországban jobban működik az oktatás?

A szülőknek nem gazdagnak kell lenniük, hanem aktívnak.

Így segíti az aktív pihenőnap a fogyást

Így segíti az aktív pihenőnap a fogyást

Nem csak a sérülések elkerülése miatt célszerű beiktatni őket.