Terápiás hatása van a lágy lézernek

Ahogy az sokak számára már ismert tény, a lágylézer terápiát több, mint 50 éve használják eredményesen az orvostudományban. Közel 100 kórkép esetén használható sikerrel.
Terápiás hatása van a lágy lézernek

A Safe Laser egy olyan speciálisan kifejlesztett eszköz, amelynek használata otthonunkban is lehetséges, biztonságos és védőszemüveg sem szükséges hozzá. De mielőtt ennyire előreszaladnánk, érdemes kicsit bővebben szót ejteni a lágylézer hatásairól.

Hogyan működik a lágylézer?

A safe laser bérlés vagy a safe laser részletfizetési lehetősége ma már biztosítja, hogy ne kelljen kezelésekre járni, hanem akár nyugodt körülmények között, otthon is használhassuk az eszközt, aminek rengeteg pozitív tulajdonsága van. Először is a hatékonyan enyhíti a fájdalmat, illetve csökkenti a gyulladásokat. Mivel a szövetek és sejtek regenerálódásában, a sejtek anyagcseréjének serkentésében is döntő szerepet játszik a lézerfény terápia, sokoldalúan használható a fogászati kezelések során, szépészeti kezelésekkor, illetve a már említett egészségügyben. Nem csak a bőrápolás és sebgyógyulás elősegítésében használható eredményesen, hanem a stressz és szorongás csökkentésében például, de kétségtelenül gyakrabban használják sportsérülések kezelésekor, illetve az idegsérülések tüneteinek (éles fájdalom, zsibbadás, bizsergés, égő érzés) enyhítésében is.

Milyen változatai elérhetőek?

A Safe Laser 150 készülék alkalmas bőr és a bőr felszínéhez közeli problémák kezelésére, de a hatékonysága legfeljebb 3 cm mélységig terjed. Ezzel szemben a Safe Laser 500 készülék 8 cm mélységig képes kifejteni pozitív hatását, míg a Safe Laser 1800 akár 10 cm mélyen is képes pozitív változásokat kiváltani, valamint a kezelőfelülete 5-ször nagyobb, mint a Safe Laser 500 készüléké.


Kapcsolódó cikkek

Aromaterápia szaunákhoz

Aromaterápia szaunákhoz

Lehet, hogy nem ismeri a szaunák aromaterápiáját, de számos egészségügyi előnnyel járhat.

Terápiás hatása van a lágy lézernek

Terápiás hatása van a lágy lézernek

A lézerfény jótékony hatásai már otthonunkban is biztonságosan elérhető.

Így segíti az aktív pihenőnap a fogyást

Így segíti az aktív pihenőnap a fogyást

Nem csak a sérülések elkerülése miatt célszerű beiktatni őket.